Sök efter:

Vi renoverar ditt kök!

Köket är en av de viktigaste rummen i våra hem. De är inte enbart en plats för matlagning, utan också ett rum att trivas och umgås i. Det gör att det ställs stora krav på ett kök, som både ska vara funktionellt och ombonat.

En köksrenovering är en klok investering. Värdet på huset höjs i takt med att köket förbättras. Oavsett om enbart luckorna byts ut eller målas om, eller hela köksinredningen byts ut, kommer hela huset att kännas fräschare och roligare. Nytt kakel, nytt golv och ett ommålat tak kan också göra sitt till för att fräscha upp en äldre inredning.

Köksmontering

Vi utför köksmontering. Om du har ett kök som behöver monteras kan du kontakta oss så ger vi dig en offert helt utan kostnad.

I den här tjänstekategorin jobbar vi mestadels åt villaägare och andra privatkunder men även företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare är välkomna att höra av sig för hjälp med köksmontering.

Byggfirma som är specialister på kökssnickeri

IKEA-kök är både praktiska, snygga och prisvärda men behöver ofta anpassas för att passa in perfekt. Förutom att montera och anpassa kök hjälper vi också till med installationer av blandare och andra vitvaror. Vi kan också måla och renovera golv och väggar med mera. Vi är helt enkelt en komplett totalentreprenör för ditt kök.

Montera köket hemma med ROT-avdraget

Om möjligheten finns vill du förstås få köksmonteringen så billigt som möjligt? Vi ger alla våra kunder bra priser, som privatkund kan du dock ha rätten att sänka dina kostnader ytterligare genom att använda ROT-avdraget.

Vi kan hjälpa dig redan i planeringsstadiet med val av material som finns på marknaden, så du får den bästa lösningen som passar dig!

Kontakta oss för hjälp med renovering/montering av kök!